כל אחד יודע כי השילוב של משקה איכותי לצד ארוחת גורמה הוא ללא ספק הכי טובים שיש. אך לא כולנו יודעים למצוא את השילוב המושלם בין המשקאות הנכונים לבין המאכלים שמתאימים להם. אך לשמחתכם יש לנושא הזה פתרון, אתם נמצאים באזור הכנרת? תקפצו לחנות יין בעמק. מדובר על חנות חדשה וקצת שונה שנפתחה בפארק אדיסון בעמק הירדן (על כביש 90 לבאים מדרום לכנרת).
את החנות מנהל רן אדוני, איש עסקים שגדל בטבריה. רן מספר כי הוא רואה שבישראל תרבות היין נמצאת בצמיחה ,מורגש כי קהל רחב של צעירים נפתח לעולם היין, וזוהי סיבה מספיק טובה לפתח ולהרחיב את התחום . אומנם תרבות היינות מתפתחת בצורה קצת איטית בהשוואה למקומות אחרים בעולם, אך עדיין אנו רואים גדילה משמעותית. רן הוא הבעלים של חנות יין בעמק ואתר האינטרנט יין בעמק-
חנות יין ואלכוהול שמוציא מידיי יום עשרות רבות של משלוחים לכל אזור בארץ.
מיזם חדש ומעניין של רן,שנמצא ממש בשלבי סיום הוא אתר מכירות ייחודי של יינות בוטיק ישראלי בשפה האנגלית המבצע משלוחים לכל העולם. מה השאיפות בסופו של יום? להקים רשת של חנויות יין איכותיות בקונספט מעניין וחדשני בשילוב מעדנים, גבינות, נקניקים ומוצרי גורמה. מה תוכלו למצוא בחנות שלנו? המון דברים עליהם אנו עומדים להרחיב בכתבה הבאה. כ-50 יקבי בוטיק ישראלים בדגש על תוצרת מקומית, מגוון גדול של יינות יבוא vfm, מחלקות וויסקי עשירות, מארזי שי ייחודים ואפילו מחלקה להכנת קוקטייל זאת בעצמך.
היין והאלכוהול שלנו
בסיור אצלנו בחנות תוכלו להתרשם ממגוון מעניין ומיוחד של יקבים מהארץ ומעולם, כל יקב יוצר את יצירתו המיוחדת והייחודית לו, בין כל מדפי היין תוכלו למצוא יקבים קטנים ומעניינים שעושים אחלה של יינות, וביניהם : יקב אייל ,יקב גיתו, יקב שאטו גולן,מרגלית,סוסון ים ,אסף, פלטר והרשימה עוד ארוכה. בסיור וירטואלי באתר תוכלו לראות את מגוון היינות ולהזמין אונליין עד הבית, כמו כן ניתן להתפאר בהיצע הוויסקי שלנו , מגוון מותגי וויסקי מסקוטלנד ,אירלנד ,ארה”ב, יפן ,ואפילו מישראל המיוצרים במגוון סגנונות, סינגל מאלטים העוברים חביות מעניינות כגון שרי, שיפון ,פורטים ועוד..
מחלקות נוספות ומגוונות של קוניאק,ברנדי, ג’ין, וודקה, ליקרים, ערקים,סירופ לקוקטיילים ומחלקת קוקטיילים שתוכלו להכין בבית לאהובכם את הקוקטייל שלכם!
אביזרי יין ואלכוהול אמרנו? מחלקה שתיתן מענה לכל אביזרי היין והאלכוהול, כוסות למיניהם, סט לקוקטיילים ,פותחנים ,דיקנטרים מקררי יין, פוררים , ואפילו אבן מיוחדת לקירור הוויסקי .
מה תוכלו למצוא במעדניה של יין בעמק?
במעדניה של החנות תוכלו למצוא מבחר ענק של אפשרויות. שוקולדים איכותיים, אגוזים ופירות מצופים בשוקולד. מגוון עשיר של גבינות צאן מיוחדות שלא תמצאו באף מקום אחר: גבינות של מחלבת ברקנית ומחלבת גדות הירדן, גבינות המיובאות ממקומות שונים בעולם כמו בורטה פקורינו, מוצרלה, ואפילו פרמזן מיושן (כ-30 חודשים).בשרים לצלייה .דגים מעושנים , סלטים מיוחדים, חמוצים וזיתים , ביצי דגים בוטרגה ,קוויאר ומזווה עשיר. תצטרכו להגיע לחנות שלנו כדי להבין עד כמה המבחר במעדניה שלנו הוא מעניין מגוון. מעדניה שמשולבת בתוך חנות משקאות ויינות משובחים זה ללא ספק מקום שחובה לבקר בו. אצלנו תוכלו לקבל חוויה ייחודית תחת קורת גג אחת.
יוצאים לטיול – הכירו את ערכות הפיקניק
סופ”ש בפתח? מתארגנים לטיול בחיק הטבע בצפון הפורח, במיוחד בשביל זה אנחנו כאן, הכירו את ערכות הפיקניק שלנו. ערכת פיקניק מושלמת לבילוי הכוללת גבינות משובחות, מטבלים ,ממרחים, ובגאט צרפתי + יין לבחירה.
ערכת פיקניק נקניקים- שלושה סוגי נקניקים , ממרח עגבניות ,זיתים וירקות מוחמצים ולחם מחמצת + יין לבחירה
ערכות הפיקניק הם בהזמנה מראש כדי לשמור על טריות מירבית.
ניתן להכין מארזים בהתאמה אישית.
מה תוכלו למצוא במחלקת הנקניקים והמזווה שלנו?
נקניק בוטיק אמיתי טעמתם? אנו מציעים מגוון נקניקי קצבים המיוצרים בעבודת יד מ-100% בשר, הנקניקים מוצעים במגוון רחב של סגנונות ,פסטרמות, קבנוסים, סלמי, קורנביף, מורטדלה ועוד. במזווה שלנו תוכלו למצוא המון מוצרים לשדרוג הארוחה שלכם: ארטישוקים, ירקות מוחמצים, ממרחים שונים ומגוונים, רטבים מיוחדים, מעדנים מכל הסוגים, מחלקת פסטות טריות עבודת יד, פסטות המיובאות ישירות מאיטליה, חלווה, דבש איכותי, טחינת הר ברכה, אגוזים, חליטות והרשימה עוד ארוכה.
הכירו את מותג הבשר של יין בעמק
הכירו את מותג הבשר שלנו B.B.Q PREMIUM-נתחי בשר מיושנים באיכות פרימיום מותג בשרים באיכות פרימיום הישר מהגולן! אנו בוחרים בקפידה את הנתחים הכי מובחרים שיש, כאשר רוב הנתחים שלנו עוברים יישון שנמשך 28 ימים. לאחר מכן הבשרים נארזים בשיטה מתקדמת וחדישה באמצעות וואקום, בזכות כך ניתן לשמור על הטריות של כל בשר.
איזה נתחים תוכלו למצוא אצלנו? סטייק עגלה אנטריקוט על עצם, סטייק פרימיום ללא עצם, נתח טומהוק, פריים ריב, צלעות כבש, פילה בקר, חזה עגלה, בריסקט, אסאדו, המבורגר אנטריקוט, המבורגר וואגיו (לאוהבי הטעמים העשירים), נקניקיות מרגז, נקניקיות צ’וריסו, סינטה מינוט סטייק. אנו מציעים גם כריכי ג’בטה לנתחי הסינטה ולחמניות המבורגר באיכות ללא פשרות.
מוכנים לבילוי ? תכינו את הכוס
כעת אחרי שטיילתם ורכשתם בחנות כל מה שנשאר זה לשבת אצלנו על בקבוק יין באוויר הפתוח ולהנות מטפאסים מפנקים. תוכלו להגיע באווירה זוגית או אפילו עם בני המשפחה כדי ליהנות ולבלות כמו שצריך. אם לא יוצא לכם להגיע לחנות, אנו מציעים לכם ליהנות ממשלוחים עד לפתח הבית. אילו משלוחים אנו מציעים? שירות משלוחים מהיר מהיום להיום בטבריה ועמק הירדן, קו משלוחים קבוע לרמת הגולן בעלות מוזלת וכמובן משלוחים לכל חלקי הארץ.
המלצה ליינות לפסח הקרוב
חג פסח נמצא כבר ממש מעבר לפינה, וזוהי הזדמנות מעולה להתחדש עם כמה יינות משובחים לקראת ליל הסדר. בנוסף תוכלו להנות גם משירות משלוחים מהיר לכל נקודה בארץ, כך שגם אם אתם לא נמצאים בצפון – אין סיבה להתפשר.
על אילו יינות רן אדוני בעלי החנות ממליץ במחיר של עד 80 ₪?
הר אודם קברנה וולקני -79
קדש ברנע נגב מלבק 59
ירדן סוביניון בלאן 65
דלתון אסטייט רוזה 59
בביקור בחנות לקראת החג הפסח יהיה ניתן לטעום ממגוון יינות במבצעי חג כדי שתוכלו לעשות את הבחירה הנכונה.